Іспанська акторка Пенелопа Крус зіграє ікону світу моди - легендарного дизайнера Донателлу Версаче.

Голлівудська красуня повернеться на екрани у третьому сезоні серіалу "Американська історія злочинів", пише Zimbio.

Його присвятять загадковому вбивству брата Донателли, Джанні Версаче. У 1997 році засновника модного будинку Versace застрелили на порозі його будинку в Маямі-Біч.

Режисер Райан Мерфі почне роботу над третім сезоном вже у квітні. А на телеекрани чергова частина кримінальної саги вийде у 2018 році.

Нагадаємо, перший сезон "Американської історії злочинів" розповів про один із найгучніших судових розглядів в історії США - справі знаменитого футболіста й актора О. Джея Сімпсона.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Спортсмена звинуватили у вбивстві колишньої дружини. Всі докази вказували на нього, проте завдяки блискучому захисту Сімпсону вдалося уникнути покарання.

Як відомо, другий сезон серіалу зосередиться навколо історії зруйнованого ураганом Катріна Нового Орлеана.

А ось четверта частина розповість про найгучніший секс-скандалі 90-х - роман між президентом США Біллом Клінтоном і стажистом Білого дому Монікою Левінські.

Як раніше повідомляв інформаційний портал "Знай.ua", "Красуня і Чудовисько" відбив бюджет за перші ж вихідні.