Легендарний український суперваговик, дворазовий чемпіон світу Володимир Кличко розповів про свою мотивацію, життєві принципи, згадав про поєдинок проти Ентоні Джошуа і поділився своїми думками щодо можливого реваншу з британцем.

За словами Володимира, він навчився отримувати користь з кожної локальної невдачі, для великої перемоги в майбутньому.

"Мій девіз у спорті був гранично простим: "Невдача не варіант, програш – не варіант". Ідея зрозуміла: я завжди хочу перемогти. Але тепер я зрозумів, невдача – абсолютна опція. Кожен стикається з невдачами в своїй кар'єрі. Якщо хтось стверджує, що це не так, він або обманює, або з іншої планети. Мої успіхи підняли мене, але насправді я виріс на своїх поразках", – розповів Кличко в інтерв'ю Finanzen.

Володимир в черговий раз зазначив, що не відчуває себе переможеним після поразки в поєдинку з Ентоні Джошуа. "Не відчуваю себе невдахою тільки тому, що програв поєдинок. Ні в одній зі своїх поразок я не отримав більше, ніж в цій. Дивно, скільки поваги і визнання приніс мені цей бій".

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Що стосується бою-реваншу з британським боксером, то, за словами Кличка, великий гонорар, про який говорить промоутер Джошуа Едді Хірн, не є для нього головною мотивацією. "Бій між мною і Джошуа був організований K2 Promotions і компанією промоутера Джошуа Едді Хірна – Matchroom. Цифри я не буду коментувати. Це просто бізнес, не більше, не менше. Але гроші ніколи не були головною мотивацією для мене. Я просто хочу перемагати. Це моя мотивація. Гроші – тільки підтвердження успіху. Якщо я прийму рішення битися з Джошуа, то точно не гроші будуть визначальним пунктом в цьому випадку", – додав Володимир.

Нагадаємо, WBA дозволила Джошуа перенести обов'язковий захист титулу заради реваншу з Кличком. Промоутер Джошуа заявив, що все йде до того, що реванш з Кличком відбудеться.

Як раніше повідомляв портал Знай.Спорт, Володимир Кличко постійно змінює своє рішення щодо подальшої кар'єри.