Американська гімнастка Саманта Черіо отримала жахливу травму на змаганнях, і змушена назавжди піти зі спорту.

18-річна Саманта зламала обидві ноги під час Регіонального турніру Національної спортивної асоціації штату Батон-Руж. Гімнастка невдало приземлилася після складного стрибка. З килима її забрали на носилках.

Саманту Черіо винесли на ношах
Саманту Черіо винесли на ношах

Згодом лікарі повідомили, що у неї зламані обидві ноги і вивіхнуті коліна.

Дивіться відео жахливої травми (з 39-ї хвилини):

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

На своїй сторінці в Instagram Черио подякувала всім за підтримку і повідомила, що більше не буде займатися гімнастикою. Їй належить довгий відновлення.

Як писав Знай.ua, американська гімнастка Симона Байлз стала спортсменкою року за версією спортивного фонду Laureus.

Зазначимо, що Байлз вже вигравала цей трофей Laureus у 2016 році після Олімпіади в Ріо.
Симона Байлз - чотириразова олімпійська чемпіонка 2016 року, чотирнадцятикратка чемпіонка світу, в тому числі чотири рази поспіль в абсолютній першості (2013, 2014,2015, 2018).
Байлз лише у 2018 році відновила виступи після участі в Олімпійських іграх-2016 в Ріо-де-Жайнеро.

Симона Байлз
Симона Байлз

За підсумками чотирьох вправ – опорний стрибок, бруси, колода, вільні вправи – Байлз набрала в сумі 57,491 бали. Срібло завоювала японка Маі Муракамі (55,798). Бронза – американки Морган Хард (55,732).

Таким чином, Байлз в рекордний четвертий раз стала чемпіонкою світу в багатоборстві. Вона перевершила рекордне досягнення росіянки Світлани Хоркіної, яка тричі ставала абсолютною чемпіонкою в 1997, 2001 і 2003 роках. При цьому Сімоне Байлз всього 21 рік.
У загальній складності на чемпіонатах світу Байлз виграла 12 золотих медалей і чотири "золота" Олімпіади-2016.
Як повідомляв портал Знай.ua, перша ракетка України Еліна Світоліна розповіла, що до неї в номер увірвалися озброєні поліцейські.