Бій між володарем поясів IBO, WBA, IBF, WBO в суперважкій вазі Ентоні Джошуа (22-0, 21 КО) і Джарреллом Міллером (23-0-1, 20 КО), який був запланований на 1 червня, офіційно скасований через допінг.
Міллера вже позбавили ліцензії, тепер йому шукають заміну.
Як повідомляє ESPN, промоутер Джошуа Едді Хирн озвучив список боксерів, які можуть замінити Міллера. Це Енді Руїс-молодший, Луїс Ортіс, Майкл Хантер, Мануель Чарр, Тревор Брайан і Агіт Кабайел.

Джаррелл Міллер провалив допінг-проби. Окрім забороненого препарату ендуробола і гормону росту соматропина в аналізі Міллера виявлені ендуробол, а також еритропоетин.

Сам боксер вже визнав свою провину і вибачився.

"Так, я облажався. Я зробив поганий вибір. У мене було кілька варіантів впоратися із ситуацією, але я вибрав неправильний. І я заплатив за це високу ціну. Я втратив шанс, величезний шанс. І мені капець як боляче від усвідомлення цього", - сказав Міллер.

Як писав Знай.ua, Ентоні Джошуа заявив, що готовий провести бій з абсолютним чемпіоном світу у важкій вазі Олександром Усиком (16-0, 12 КО).

За словами Джошуа, він може зустрітися з українцем після поєдинку з чемпіоном WBC Деонтеєм Уайлдером (40-0-1, 39 КО).
Деонтей Уайлдер
Деонтей Уайлдер
"Я зроблю правильно, якщо проведу бій з Уайлдером. Після цього я можу побитися з Усиком, тому що бій абсолютного чемпіона важкої ваги проти абсолютного чемпіона надважкої ваги буде чимось грандіозним.
Моє завдання - стати абсолютним чемпіоном. Якщо я цього не зроблю, то навіщо взагалі займатися боксом? Я хочу отримати пояс WBC. Це - моя мета", - передає слова Джошуа Sky Sports.
Як повідомляв портал Знай.ua, Джошуа доведеться зустрітися з Олександром Усиком.