Українець Артем Мілевський, екс-форвард "Динамо Київ", зізнався, що мріє повернутися до київського клубу.
Про це він заявив в інтерв'ю YouTube-каналу КраСава.
Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!
"Звичайно, я мрію про те, щоб повернутися у Динамо. Неважливо в якій якості, але я хотів би працювати в структурі киян", - зізнався Мілевський.
Крім того, Мілевський розповів, що думає про те, що Ярослава Ракицького перестали викликати в збірну України після переходу в російський "Зеніт".
"Як такого гарного гравця не викликати в збірну? Ну ось так у нас в Україні зараз заведено. Дебілізм такий. Навіть Андрій Шевченко боїться викликати людину, яка грає у Росії", - сказав Мілевський.

Як раніше писав Знай.uа, "Динамо" представило нових гравців перед битвою за Суперкубок.

Головний тренер київського "Динамо" Олександр Хацкевич представив двох нових гравців: захисника Олександра Караваєва і опорного півзахисника Мохаммеда Кадірі.
"Дуже радий, що ці хлопці опинилися в нашій команді. Думаю, Олександр Караваєв не потребує великого представлення. Гравець національної збірної, який може грати і в захисті, і в півзахисті. Сподіваюся, додасть нам ефективності як в атаці, так і надійності в обороні.
За той період, що ми тренуємось, не треба було надто багато пояснювати, бо і досвід, ставлення до своїх обов'язків - на дуже високому професійному рівні. Саша, ласкаво просимо.
Коли переглядав ігри Кадірі, бачив атлетизм, гру один в один, непоступливість. У цьому плані нам давно не вистачало такого гравця. Ми з ним вже познайомилися, приємні враження. В першу чергу, в розумінні, до якого клубу він потрапив.
Так, є відмінності, коли ми з ним розмовляли про вимоги на цій позиції. Але все це крок за кроком. Найголовніше, що команда його прийняла, він весь час на позитиві, з посмішкою, це підкуповує. Цієї могутності в середині поля він нам додасть як в УПЛ, так і в єврокубках", - розповів Хацкевич на прес-конференції.

Як повідомляв портал Знай.ua, київське "Динамо" обіграло "Шахтар" у рамках матчу за Суперкубок України - 2:1 і став володарем цього трофею у восьмий раз.