Стало відомо, що італійський футбольний клуб під назвою "Мілан" зовсім скоро може очолити знаменитий український форвард Андрій Шевченко. Він з літа 2016 року стояти на чолі національної збірної України.

Так, в останньому турі Серії А "россо-нері" програли "Фіорентині" з рахунком 1:3. Після шести зіграних турів іспанський клуб "Мілан" посідає шістнадцяте місце в чемпіонаті Італії, маючи в активі всього 6 очками. Також за інформацією TuttoMercatoWeb, український футболіст розглядається керівництвом як один з претендентів на роль наступника італійського футболіста Марко Джампаоло на посади тренера клубу "Мілан".

Нагадаємо, що тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко поставив головну мету спортсменам.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко може очолити "Мілан". Керівництво клубу шукає заміну Марко Джампаоло через незадовільні результати команди.

Також портал Знай.ua писав, що колишній форвард "Динамо" Артем Мілевський розповів, чому хоче повернутися у збірну України. Мілевський натякнув головного тренера української збірної Андрію Шевченку, що не проти повернутися в команду.