Гонщик Формули-1, пілот команди Ferrari Себастьян Феттель розповів, як намагався відмовитися від м'яса і стати вегетаріанцем.
За словами Феттеля, він зміг витримати таку дієту всього два місяці.
"Мій експеримент з відмовою від вживання в їжу м'яса тривав два місяці. Я досить глибоко занурився в цю тему. Тепер я знаю, що не існує універсальної дієти, тому що кожна людина унікальна і організм реагує на різні продукти по-різному. Те, що і як ти вживаєш у їжу, залежить тільки від тебе і ні від кого більше.
Завдяки цьому досвіду я став їсти менше м'яса і став дивитися на якість продуктів, що нескладно робити в Швейцарії. Тепер в моєму раціоні стало більше овочів", - розповів Феттель.

Як писав Знай.uа, знаменита британська легкоатлетка Фіона Оукс створила біговий клуб Vegan Runners, на особистому прикладі показавши, що в спорті можна показувати високі результати, повністю відмовившись від м'яса і продуктів тваринного походження. Про це пише Guardian.

Фіона Оукс
Фіона Оукс

Веганка Фіона Оукс організувала свій біговий клуб близько 15 років тому, і сьогодні до Vegan Runners долучилися більше 4 тисяч чоловік.
За словами бігунки, вона створила свій клуб, побачивши по телевізору британську легкоатлетку, що спеціалізується в бігу на довгі дистанції, Полу Редкліфф. Тоді Фіона вирішила за допомогою бігу привернути увагу до свого стилю життя.
"У 2004 році я була єдиною вегетаріанкою у селі. Але зараз ви можете бачити вегетаріанців, які беруть участь у забігах всюди.
Я стала веганом в шість років. Через хворобу я позбулася колінної чашечки, коли мені було 17 років, тоді мені сказали, що я більше не зможу бігати. Якби я змогла, будучи веганом, це б показало всім, що немає нічого неможливого", - розповіла Оукс.
Сьогодні Фіона - двадцятикратна переможниця марафонів, серед яких - забіг на Північному полюсі.
Приклад Оукс, а також зростання інтересу до вегетаріанства, дозволив створити 40 груп Vegan Runners по всій Британії.

Як повідомляв портал Знай.uа, легендарний марафонець Кіпчоге став найкращим легкоалетом світу.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще