Британський боксер Люк Кемпбелл (20-3, 16 КО) проведе бій за вакантний титул WBC проти домініканця Хав'єра Фортуни (35-2-1, 24 KO).
Зазначимо, що цей титул звільнився після присвоєння організацією статусу франчайзингового чемпіона Василя Ломаченка (14-1, 10 КО), а також травми американця Дэвина Хейні.

Василь Ломаченко, Getty Images
Василь Ломаченко, Getty Images

Нагадаємо, 31 серпня в Лондоні Ломаченко одноголосним рішенням суддів переміг британця Люка Кемпбелла (20-3, 16 КО).

Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла, Getty Images
Василь Ломаченко переміг Люка Кемпбелла, Getty Images

Повідомляється, що за цей бій Ломаченко заробив 3 млн. фунтів стерлінгів (близько 3,85 млн. доларів).
Як писав Знай.ua,
Боб Арум, промоутер чемпіона світу за версіями WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка (14-1, 10 КО), розповів, у чому полягає головна проблема в организації бою з володарем титулу IBF Теофимо Лопесом (15-0, 12 КО).
За словами Арума, є проблема з вибором дати для поєдинку.
"Ми зробимо цей бій у квітні або травні. Я чекаю цього з нетерпінням. Для мене це захоплюючий поєдинок. У Ломаченко найкращі вміння, які я бачив. Цей хлопець, Лопес, володіє величезною силою удару, і він молодший. Так що це відмінний бій. Поєдинок станеться, але я не знаю точну дату.
Одне з місць - це Madison Square Garden, Нью-Йорк, але люди з Вегаса також зацікавлені в цьому бою. Все залежить від Сауля Альвареса. Буде Альварес проводити бій в районі Сінко де Майо (2 травня) у Лас-Вегасі або він поїде до Японії і поб'ється з Ретою Муратою в Токіо. Подивимося", - розповів Арум.
Сауль Альварес, Getty Images
Сауль Альварес, Getty Images

Як писав Знай.ua, телеканал ESPN назвав бій Ломаченко - Лопес одним з найбільш очікуваних поєдинків 2020 року, включивши бій в топ-20.

Як повідомляв портал Знай.ua, Василь Ломаченко втратив лідерство в рейтингу кращих боксерів світу Р4Р.