Як відомо, знаменита дружина українського футболіста Миколи Морозюка з турецького "Ризеспора", екс-захисника київського "Динамо", Ірина активно веде власну Instagram-сторінку та частенько радує прихильників пікантними фотографіями, зазвичай, вкрай відвертими.

Цього разу молода матуся оприлюднила своє чергове фото, на якому вона в одному лише білому боді демонструє свої груди, прикрившись лише спортивною резинкою. Окрім цього, в дописі під фото, вона зізналася про те, яке місце в її життя займає секс, адже саме про нього в неї найчастіше запитують.

"Кекс - займає особливе місце в моєму житті... і дуже важливе... це неймовірний процес. У мене не може бути випадкового "кексопоїдання" на першому побаченні або на другому, або на третьому. Адже людина, з якою я розділю трапезу в поїданні кексу, для мене повинна бути особливою... адже мені ніколи не був цікавий банальний десерт - для таких випадків, я можу відкрити свій холодильник, дістати одну з моїх численних секс-іграшок і під "цікаве кіно" її з'їсти", - написала вона.

Морозюк, фото з вільних джерел
Морозюк, фото з вільних джерел

Також Морозюк розповіла, в яких випадках може "віддатися в чужі руки", назвавши кілька принципів і правил:

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
  • Я дуже бридлива і людина повинна мені дуже подобається. (Причому, я довго придивляюся і навіть уявляю собі його запах) Запах людини - це якщо ви раптом не про те подумали
  • Я повинна йому максимально довіряти, а цей процес теж немало часу займає;
  • Я повинна відчувати його чесне і справжню повагу до себе.

Скріншот допису

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що подруга футболіста Динамо записала для шанувальників відео в нижній білизні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Ірина Морозюк публікує в Instagram відверті фотографії.

Також портал Знай.uа писав, що зробили підбірку фотографій дружин і дівчат футболістів.