Веселі новини для фанатів зірок баскетболу NBA: вже від сьогодні глядачі зможуть переглянути поєдинки своїх героїв, хоч і не у класичному баскетболі, проте на віртуальному баскетбольному полі.

Про це повідомляє The Boardroom в соціальній мережі Twitter.

Щоб фанати баскетболу як і самі спортсмени не сумували без улюбленої гри, було вигадано безпечний та веселий спосіб об'єднати глядачів перед екранами телевізорів, щоб ті вболівали за своїх фанатів.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

16 зірок баскетболу стануть на двобій у комп'ютерній грі NBA 2K20, а самі ігри буде транслювати спортивний канал ESPN. Першими гравцями у першому турнірі, який відбудеться вже 3 березня, стануть Донован Мітчелл і Демаркус Казінс.

Демаркус Казинс, фото YouTube
Демаркус Казинс, фото YouTube

Американська національна баскетбольна асоціація (NBA) вже декілька тижнів як оголосила про скасування усіх ігор у реальному часі. На жаль, офіційна сторінка асоціації досі мовчить навіть про гіпотетичні можливі рамки початку матчів не те, щоб з глядачами, а навіть просто у пустому залі. Разом з тим, фанати люблять поміркувати, яким би була баскетбольна гра, якби у нього ввели правило про необхідність дотримуватись дистанції два метри. Якщо доволі легко уявити, як це правило дотримується між супротивниками, то можливість постійного дистанціювання між членами однієї команди викликає інтерес і сумніви.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Видатний баскетболіст NBA загинув в авіакатастрофі: що відомо про смерть кумира мільйонів.

Як повідомляв портал "Знай.ua", НБА відмовилася гідно увічнити Кобі Брайанта.

Також "Знай.ua" писав, що українець встановив неймовірний рекорд у НБА: на це не зважувалися роками.