Ексчемпіон світу в суперважкій вазі росіянин Олександр Повєткін сказав, що хотів би реваншу з українським боксером Володимиром Кличком.

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Мені 40 років, але бажання кидати бокс немає. Хочеться і далі виступати, йти в бій. Якщо говорити, з ким більше хотілося б провести реванш, то з Володимиром Кличком. Але я не залишаю надій, що і з Ентоні Джошуа зустрінуся на ринзі. Найскладніший бій у кар'єрі? Напевно, Марко Хук", - розповів Повєткіна.

Олександр Повєткін, фото Instagram
Олександр Повєткін, фото Instagram

Цього року у Повєткіна був запланований бій проти британця Ділліана Вайта. Однак його перенесли через пандемію коронавірусу COVID-19.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще

Бій між Повєткіним і Володимиром Кличко відбувся в жовтні 2013 року закінчився перемогою українця за одноголосним рішенням суддів. Тоді українець здобув перемогу одноголосним рішенням суддів.

Цей бій набув резонансу через політичний аспект протистояння українця та росіянина. Барв ситуації додав той факт, що Повєткін - слов'янський язичник специфічних соціально-релігійних поглядів.

Але бій-реванш росіянин навряд отримає: Володимир Кличко завершив кар'єру у спорті в 2017 році

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше стало відомо, коли Гвоздик проведе наступний бій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", українець Сіренко допомагає Повєткіну готуватися до наступного бою.

Також "Знай.ua" писав, що Повєткін хоче реваншу з Хантером: "Потрібно проявляти характер".