В України у плані олімпійських надій додалося амбіцій. Українка, рекордсменка світу зі стрибків у висоту, красуня Ярослава Магучіх отримала звання Заслужений майстер спорту України.

Про це світлу подію стало відомо завдяки новій публікації Дніпровського спеціалізованого коледжу спорту (ДФКС) у мережі Facebook.

Публікація ДФКС - ДВУФК, скріншот: Facebook
Публікація ДФКС - ДВУФК, скріншот: Facebook

"Наша зірочка — Ярослава Магучіх, срібна призерка Чемпіонату світу, неодноразова рекордсменка світу серед юніорів, студентка I курсу ДФКС, отримала вище спортивне звання України — Заслужений майстер спорту України з легкої атлетики!!! Браво, Ярослава. Вітаємо і бажаємо йти вперед за новими перемогами.", - підписали публікацію в ДФКС.

Варто нагадати нашим читачам, що українська легкоатлетка Марина Бех-Романчук заявила, що вважає спорт важливою політичною зброєю: "Головне, що досі є класичні види спорту у програмі Олімпіади. Зрозуміло, що світ не стоїть на місці, щось нове з'являється і воно може прорватися до олімпійської програми. Не можу сказати, що ставлюся до цього критично, але і не особливо звертаю на це увагу. Але якщо вже вносять якийсь вид в олімпійську програму, то це повинен бути не поодинокий випадок. Щоб у спортсменів була мотивація, щоб не вийшло, що одному поколінню пощастило виграти олімпійські медалі, а іншому - ні".

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Марина Бех-Романчук розповіла, чому не існує спорту поза політикою - "Все брехня".

Як повідомляв Знай.uа чемпіонка України на пішохідному переході збила вагітну - "позичила" машину у бойфренда.

Знай.uа писав, Магучіх виграла міжнародний турнір у Норвегії.