Відомий португальський футболіст, вінгер туринського Ювентуса і збірної Португалії Кріштіану Роналду часто радує багатомільйонну аудиторію свого Instagram яскравими публікаціями, показуючи особисті моменти з життя. Так, цього разу спортсмен виклав в мережу спекотне фото, на якому показав, як плаває у мінеральній воді.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Кріштіану зображений у процесі запливу в блакитній лагуні на тлі розкішних гір з деревами. Осіннє сонце зігріває останніми променями тепла.

"Mineral 💦😉", - лаконічно підписав фото Роналду.

Сталевий рельєфний прес знаменитості занурений у воду, зате голлівудська сяюча посмішка видає всі емоції, коли він дивиться в камеру.

Популярні новини зараз
Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Фанати футболіста не залишили без уваги таку релаксуючу публікацію, Кріштіану завалюють компліментами і захопленими коментарями.

Таким чином Кріштіану Роналду знайшов прекрасну альтернативу оксамитовому сезону на морі - нічим не гірше - одне фото передає ідеальну атмосферу для відпочинку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, Роналду вступив до когорти 10-ти обраних у світі – футболіст відзначив перемогу покупкою дорогущої машини.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що легендарний Роналдіньо довів "Барсу" до сліз, плакала вся команда.

Також портал "Знай.ua" писав, що Роналду показав своє багатство на яхті під пекельним сонцем.