Сьогодні, 22 лютого, київське Динамо зіграє матч-відповідь проти грецького АЕКа в рамках 1/16 Ліги Європи. Перша гра в Афінах закінчилися внічию 1: 1.

Українські глядачі зможуть побачити матч на телеканалах "Україна" і "Футбол 1". Пряма трансляція з "Олімпійського" почнеться о 19:50 за київським часом, стартовий свисток - о 20:00.

О 22:00 за вихід в 1/8 фіналу ЛЄ боротимуться Мілан і Лудогорец. Цю гру можна подивитися онлайн о 22:00 на каналі "Футбол 2".

Відзначимо, що за АЕК грає колишній захисник Шахтаря, Дніпра і Барселони Дмитро Чигринський. Клуб з Афін йде на другій сходинці в чемпіонаті Греції, поступаючись ПАОК двома балами.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн
Показати ще

Переможець протистояння Динамо - АЕК дізнається суперника в 1/8 фіналу Ліги Європи в п'ятницю, 23 лютого, на жеребкуванні.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що фанати Динамо отримали погрози від греків перед матчем з АЕКом.