На честь 72-ї річниці Перемоги у Другій Світовій війні футболісти і тренерський штаб російського клубу Зеніт поклали квіти до монументу Мати-Батьківщина на Піскаревському меморіальному кладовищі в Санкт-Петербурзі.

Одним з учасників цієї акції став і колишній капітан збірної України Анатолій Тимощук. На фотографіях, які розмістив офіційний сайт клубу, українець несе квіти до монументу з георгіївською стрічкою в руках.

У соціальних мережах також поширюється фотоколаж, на якому видно, що на автомобілі Тимощука і раніше була присутня дана символіка.

Нагадаємо, що у березні Тимощук зайняв посаду помічника головного тренера Зеніту, а легендарий вітчизняний тренер обурений цим рішенням екс-капітана збірної України.

Раніше інформаційний портал Знай.ua повідомляв, що екс-футболіста, який працює на окупантів, не позбавили звання почесного громадянина Луцька.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Фото: fc-zenit.ru