Збірна Франції перемогла Аргентину в 1/8 фіналу ЧС 2018. Франція швидко відкрила рахунок в матчі. Мбаппе прорвався в штрафну аргентинців, де проти нього сфолили захисники. Грізманн впевнено реалізував пенальті.

Дивіться відео голів Франція - Аргентина.

Раніше "Знай.ua" писав про те, що суперматчем відкрилася 1/8 фіналу чемпіонату світу з футболу. У Казані зустрілися збірна Франції і збірна Аргентини.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Кіліан Мбаппе відмінно увійшов у гру і раз за разом виконував рейди, обганяючи захисників "альбіселесте". Після одного з проходів проти Мбаппе сфолив аргентинець в штрафній і він заробив пенальті. Одинадцятиметровий реалізував Антуан Грізманн.

Коли здавалося, що команди підуть на перерву за мінімальної переваги французів здивував аргентинський форвард Анхель Ді Марія, який чудовим ударом у "дев'ятку" зрівняв рахунок. На перерву команди пішли при рахунку 1:1.

На початку другого тайму Аргентина вийшла вперед. Після навісу зі штрафного від Евера Банеги прийняв м'яч у штрафному Ліонель Мессі, який грамотно розпорядився круглим і пробив. Ядро після контакту з ногою Габріеля Меркадо влетіло у ворота французів. 2:1 - повела Аргентина!

Але на 57-й хвилині захисник збірної Франції і Штуттгарта Бенжамен Павар прекрасним ударом зрівняв рахунок. А потім на 64-й та 68-й хвилинах Кіліан Мбаппе зробив дубль. При рахунку 4:2 Франція доводила матч до переможного.

Але на 92-й хвилині вийшов на заміну Серхіо Агуеро ударом головою зробив рахунок 3:4, скоротивши перевага французів до мінімального.

Більше голів у матчі не було і Франція перемогла з рахунком 4:3!