Відставний флагман збірної Англії, визнана ікона стилю Девід Бекхем може дозволити собі начхати на тренди.

Це доводять фото, які просто порвали західний сегмент соцмереж. На них ми бачимо, як "ікона" зневажає одне з наріжних, фундаментальних і практично аксіоматично правил стилю - не носити шльопанці зі шкарпетками.

Але Девіду плювати на все, адже він сам собі ікона. Тому, прямуючи додому з тренажерного залу, він зухвало хизується червоними капцями, надягнутими поверх білих шкарпеток.

Як водиться в таких випадках, думки спостерігачів і "експертів" з соціальних мереж розділились. Одні критикують спортсмена, обговорюючи, як безглуздо він виглядає. А іншим, більш благодушно налаштованим користувачам, подобається образ зірки. Адже, якщо сам Бекхем так ходить - причому не перший раз, - то вже іншим і поготів можна.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Бекхем знявся у новому фільмі Гая Річі "Меч короля Артура". Легендарний екс-футболіст виконав епізодичну роль в картині, зігравши ватажка шахраїв.

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще