Відомий український боксер Василь Ломаченко, чемпіон світу за версією WBO в другій напівлегкій вазі, провів досить складний бій проти чемпіона світу за версією WBA в легкій вазі венесуельця Хорхе Лінареса.

Відомо, що українець зміг здобути перемогу. Про це пишуть українські ЗМІ.

Так, обидва суперники мали достатньо часу підготуватися до бою, тому почали поєдинок без розвідки, відразу перейшовши до атакуючих дій. Лінарес намагався брати за допомогою довгих рук, Ломаченко відповідав швидкістю на рингу. Так швидко минули перші раунди.

З четвертого раунду у суперників почали проходити удари. Ломаченко, як правило, намагався пройти за руку Лінаресу, венесуелець на це відповідав серією ударів. Українець у цей час виглядав небезпечніше та цікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Однак у шостому раунді на рингу виявився саме Ломаченко. Лінарес дочекався моменту, і у нього пройшов прямий удар в обличчя Василеві. Вперше на професійному ринзі Ломаченко впав на ринг. Однак відразу піднявся. За таку неуважність у перерві отримав від свого батька і тренера.

Після сьомого раунду у боксерів почала відчуватися втома в руках – стали частіше проходити удари. Цим і скористався Ломаченко. В десятому раунді у нього пройшла серія в голову, після чого послідував удар по печінці. Лінарес такого не очікував і пропустив це. Від удару він впав на ринг з підігнутими колінами. Піднятися та продовжити поєдинок йому не вдалося.

Василь Ломаченко отримує титул чемпіона WBA у легкій вазі. У рекордному 12 поєдинку на професійному рингу. Тепер йому слід відмовитися від титулу чемпіона за версією WBO в другій напівлегкій вазі.

Як повідомляв портал "Знай.uа" український боксер другої напівлегкої ваги (до 59 кг) Василь Ломаченко у четвер, 1 березня, попрацював лопатою. Відповідне відео чемпіон світу за версією WBO nf дворазовий олімпійський чемпіон розмістив у своєму акаунті в Instagram. За сім годин ролик переглянули 180 тисяч разів, він зібрав три сотні коментарів.

"Це частина секретних тренувань Ломаченко", "Як приємно дивитися на Ломаченко не тільки в рингу, а й за клопотами", "Відпрацювання аперкоту", "Василь, якщо не набросалися, то приїжджайте на Оболонь допомагати боротися зі снігом", – пишуть коментатори.