Артем Мілевський травмував руку в одному з ігрових епізодів матчу проти "Променя".

Мілевський раніше був форвардом збірної України. Тепер він виступає за брестське "Динамо".

Першу допомогу йому надали безпосередньо біля стадіону. Після цього швидка допомога відвезла Артема в лікарню для детального обстеження. За попередніми даними, у Мілевського виявлений вивих ліктя.

"Динамо" на своєму полі обіграло "Промінь" – 2:1. Мілевський провів на полі 57 хвилин.

Популярні новини зараз
Боржникам за комуналку приготували болісне випробування: юрист розповів, до чого готуватися Навіть терти не доведеться: як почистити килим копійчаними засобами Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, що Артем Мілевський в минулому році зіграв у п'ятнадцяти матчах у чемпіонаті Білорусі і забив 5 голів, також на його рахунку два матчі в Лізі Європи і один – в Кубку Білорусі. За це вболівальники назвали форварда найкращим у році у складі брестського клубу.

У березні 2018 року Мілевський завоював разом з "Динамо" Суперкубок Білорусі. У вирішальному матчі динамівці перемогли чемпіонів країни борисовський БАТЕ – 2:1. Артем відіграв весь матч за "Динамо".

Тренери, керівні збірної України вважають, що Мілевський поки не награв достатньо, щоб його можна було викликати захищати честь національної команди. У той же час сам форвард зробив критичне зауваження щодо тренерського професіоналізму Андрія Шевченка.

Історія переходу Мілевського в клуб Білорусі: відео

Як повідомляв раніше портал "Знай.иа" гравець національної збірної з футболу Олександр Зінченко назвав трьох найкрасивіших спортсменок. Ними виявилися Еліна Світоліна, Марина Шарапова і Ксенія Коваленко. Про смаки не сперечаються, але футболіст зазначив, що з названої їм трійки красунь найкраща - українська тенісистка Світоліна.

Зінченко також підкреслив, що українська нація відрізняється дуже сильним характером і волею до перемоги.