Стало відомо, що українські чемпіони Василь Ломаченко та Олександр Усик показали, як проводили дитинство.

Ломаченко опублікував відео, на якому він разом із Усиком стрибають у воду, і написав, що саме цим займалися все літо в дитинстві.

Як прокоментував сам Ломаченко: "Наше дитинство влітку проходило саме так. А як ви проводили літо?".

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

До слова, боксер Олександр Усик не збирається йти в політику, тому що йому це не цікаво, хоча президентом він би стати хотів.

Про це боксер завив в ефірі "112 Україна".

Усик зазначив, що в політиці йому було б цікаво "попрацювати" разом з мером Києва і екс-боксером Віталієм Кличком.

"На даний момент мені це нецікаво. Я один нічого не зміню", - говорить він.

"З ним цікавіше буде, рука довша, може пробивати. Я абсолютно обмежений в цьому, не можу сказати, тому що мені не хочеться туди йти", - пожартував Усик.

Також боксер сказав, що ще занадто молодий для президентства.

"Я не хочу, щоб мої фанати розчарувалися в чомусь. Якщо вже йти, то в президенти йти... Але я молодий, мені ще не можна. Я ще боксую", - додав спортсмен.

Крім того, журналіст підтвердив, що в президенти можна йти після 35 років і Усик цілком може підійти, боксер сказав:

"Так це ж міняє все...", - пожартував Олександр Усик.

Нагадаємо, стало відомо, що чемпіон світу у важкій вазі Олександр Усик заявив, що не збирається їхати з України для того, щоб проводити тренувальний табір в США. За словами українського боксера, він чудово себе почуває на батьківщині.

Як повідомляв Знай.ua, кубок Мохаммеда Алі і боксерські пояси Олександра Усика знаходяться у нього "під замком", їх охороняє собака породи шпіц по кличці Сніг. Про це боксер розказав в ефірі телеканалу "112 Україна".

Також Знай.ua писав про те, що абсолютний чемпіон світу в першій важкій вазі і володар Кубка Мохаммеда Алі Олександр Усик буде категорично відмовлятися від усіх можливих пропозицій змінити громадянство.