Відомий український боксер Олександр Усик у російській столиці здобув перемогу над росіянином Муратом Гассієвмм і став абсолютним чемпіоном світу у першій важкій вазі.

Варто відзначити, що Усику вдалося об'єднати чотири пояси цієї вагової категорії (WBC, WBO, WBA, IBF). Про це пишуть українські ЗМІ.

Бій між Усиком та Гассієвим відбувся в ніч на неділю на рингу в спортивному комплексі "Олімпійський" у Москві в рамках турніру World Boxing Super Series (WBSS). Поєдинок тривав усі 12 раундів і український боксер переміг за очками. Судді одноголосно визнали перемогу Усика: 120:108, 119:109, 119:109 на користь 31-річного українця.

Крім статусу абсолютного чемпіона світу в першій важкій вазі український боксер Усик став володарем кубка Мохаммеда Алі і поясу журналу The Ring.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Для пенсіонерів буде більше грошей у квітні Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Українець Олександр Усик став чемпіоном Олімпійських ігор в Лондоні (2012) і у вересні 2016 року став чемпіоном світу за версією WBO вже в своєму 10-му поєдинку на професійному ринзі й досі залишається не переможеним: 15 боїв, з яких в 11 українець здобув перемогу нокаутом.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український чемпіон світу WBO Oriental у легкій вазі Денис Берінчик (9-0, 6 КО) вирішив підтримати Олександра Усика перед фінальним боєм Всесвітньої боксерської суперсерії. Для цього він вийшов на Червону площу Москви у вишиванці і навіть щось там зробив. Срібний призер Олімпійських ігор-2012 з'явився на Червоній площі столиці РФ у вишиванці і продемонстрував здивованим і ошелешеним москвичам кілька ударів. Відповідне відео розмістив на своїй сторінці в Instagram.

Також Знай.uа писав, українець Олександр Усик під час процедури зважування напередодні фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії (WBSS) в Москві не змінив свої принципам і вийшов на подіум під пісню Василя Жадана "Браття".

Як повідомляв портал Знай.uа чемпіон світу за версією WBC, WBO у важкій вазі Олександр Усик (14-0, 11 КО) напередодні фіналу WBSS з росіянином Муратом Гассієвим (26-0, 19 КО), попрохав прихильників з України слідкувати за своїми висловлюваннями на адресу суперника. Український чемпіон закликав усіх співвітчизників бути скромними і мати повагу до суперника.