Пропагандисти Кремля не де не можуть пропустити тему України.

Так, черговий путінський соловей, російський журналіст і коментатор Василь Уткін почав ображати українських колег і нашу Федерацію футболу за те, що відмовилися акредитуватися на чемпіонат світу з футболу, який пройде в нинішньому році в Росії. Про це повідомляє Оглядач.

Одіозний рупор росСМИ, став гнівно звинувачувати українських коментаторів у відсутності професіоналізму.

"Від того, що чемпіонат світу продинамит Україна, нічого не трапиться в світі. Світу начхати на Україну. Суть в іншому. Є журналістика на Україні? В Росії живуть і працюють мільйони українців. Тисячі українців беруть участь в лотереї квитків на чемпіонаті. А ось журналісти якось засс*. Громадяни поїдуть, а журналісти немає. Федерація, бачте, футболу (та ще спецслужба) їх не зможе захистити. Які ви журналісти?" – написав Уткін в об'ємній колонці на сайті пабу "Джон Донн".

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Зазначимо, що коментуючи текст журналіста вказали на його непослідовність.

Читачі відреагували не менш різкими висловлюваннями.

"Мені далеко наплювати, чи буде на чемпіонаті світу хоч один український журналіст" – 79 знаків з пробілами. Повний розмір статті – 2913 знаків. І щось мені підказує, що громадяни України не залишаться на самоті в демаршах проти найближчого російського чемпіонату світу. Світові можливо наплювати наукраинцев, але йому не плювати на порушників планетарних правил", "Ну, якщо плювати, чого витрачати час і писати тут про це статтю? Зайвий привід написати що "Світу начхати на Україну". Василь, ви не Світ", – пишуть читачі.

Нагадаємо, Україна відмовилася від трансляцій матчів чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Як повідомляв портал "Знай.иа"від красунь-українок на Олімпіаді не можуть відірвати очей