У США в Нью-Йорку в ніч з 7 на 8 квітня пройшов турнір зі змішаних єдиноборств UFC 223. Спортивний вечір прикрасив головний бій в якому зійшлися Хабіб Нурмагомедов та Ел Яквінта.

Відомо, що на кону стояв пояс чемпіона організації в легкій вазі, та в підсумку російський боєць не залишив своєму супернику жодного шансу, перемігши його одноголосним рішенням суддів.

Несподівано для багатьох, поєдинок тривав усі п'ять раундів. У перших двох Хабіб впевнено перекладав суперника в партер та мав кілька можливостей, щоб завершити справу достроково, однак, потім несподівано змінив тактику і почав вести бій в стійці.

Американський боєць в певних моментах добре потрапляв, але Хабіб продовжував повністю контролювати хід поєдинку. У підсумку всі судді віддали перемогу Нурмагомедову.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Нагадаємо, раніше ірландського бійця ММА Конора Макгрегора взяли під варту в Брукліні (США) за напад на автобус, у якому перебував дагестанець Хабіб Нурмагомедов.

Раніше саме він посварився з близьким товаришем Конора, Артемом Лобовим. Припускають, що задля розправи ірландець приїхав в Нью-Йорк. Згодом місцева поліція видала ордер на арешт за інцидент з бійцями Абсолютного бійцівського чемпіонату (UFC).

Як пояснив президент UFC Дейн Уайт, правоохоронні органи вже повідомили Макгрегору, що він не зможе пройти реєстрацію на рейс і вилетіти з країни. Ірландця попросили якомога швидше звернутися за роз'ясненням ситуації в державні органи влади. Деякі бійці, які постраждали в інциденті, планують подати в суд на Макгрегора.

Також Уайт повідомив, що Макгрегор та його спаринг-партнер Артем Лобов, який має російське та ірландське громадянство, за участь у нападі знятий з турніру UFC 223, який пройшов в Нью-Йорку в ніч на неділю.

Як повідомляв портал "Знай.uа" з'явилася повна версія нападу Конора Макгрегора на автобус, у якому перебував дагестанець Хабіб Нурмагомедов. Відео опубліковане на офіційному каналі UFC. Як відомо, після цього Макгрегор здався поліції. Впадає в очі той факт, що відео знято як професійний промо-ролик.