Український комік, наступник нинішнього президента України Володимира Зеленського на посту голови "Кварталу 95" Євген Кошовий готовий з радістю працювати на весіллях у парі з українським репером Потапом.

Про це він розповів на своїй сторінці у соціальній мережі "Інстаграм" у розділі сторіз.

"Проведемо весілля. Дорого", — написано на фото, зробленому на шоу "Ліга сміху", яке викликало гарячі баталії у зв'язку з продажем ліцензії у Росію.

На фото обидва чоловіки одягнені у костюми, що й справді дає їм солідний "весільний" вигляд. На Кошовому взагалі костюм-трійка, хоч і гірчичного кольору. Дещо неформального характеру дає те, що обидва чоловіки без краваток.

Потап і Євген Кошовий, Instagram @evgenii.koshevoi
Потап і Євген Кошовий, Instagram @evgenii.koshevoi

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Невідомо, жартівливий чи серйозний намір має Кошовий, але чоловікам не вперше працювати у ролі тамади. Виступи на таких заходах у деяких артистів складають солідну частку доходів, і у них накопичується багатий досвід проведення заходів.

Нагадаємо, Кошовий з "Кварталу 95" показав свій великий животик Еллерту і рибалці: "Якийсь незручний"

Як повідомляв "Знай.ua", Кошовий з "Квартал 95" похвалився "космічним" сніданком: "Як тобі таке, Ілон?"

Знай.ua писав, Кошовий з Кварталу зізнався, що спільного у нього з Зеленським: "Краще...". Прості українці долучилися до привітань президента, написали теплі слова у коментарях та зазначили, що саме такими, як Кошовий, мають бути справжні щирі друзі.