На сторінці одного з блогерів в TikTok вже не раз з'являлися відео-колаборації з російським артистом естради, пародистом, гумористом, шоуменом, стендап-коміком і п'ятим чоловіком народної артистки СРСР Алли Пугачової Максимом Галкіном.

На аккаунт дівчини з нікнеймом "lianayel" підписано більше п'яти мільйонів чоловік в TikTok, і 1,4 млн в соціальній мережі Instagram. А зараз вона виклала кумедний ролик з Галкіним, з яким постала в кімнаті, коли позаду бігають дівчата і нібито "шукають" собі пару.

"Коли всі навколо шукають собі пару, а ти розумієш, що твій хлопець ще не народився", — написано у відеозаписі.

Галкін і блогерка, скріншот: TikTok
Галкін і блогерка, скріншот: TikTok

@lianayel

@maxgalkinru шарит!

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
♬ Султан Таласбаев experrrience - СултанКредзе;)

Це відсилання до особистого життя самого Максима Олександровича Галкіна, який молодший за свою дружину Алли Пугачової на 27 років. Адже зараз йому 44 роки, а їй 71 рік. Вони зареєстрували шлюб близько 10 років тому, 23 грудня 2011 року. Однак жили разом ще з 2005-го. Алла Борисівна якось зізнавалася, що почали зустрічатися з 2001 року і один з телеканалів, до десятиліття їх відносин, навіть готував кілька фільмів про них.

Нагадаємо, старий друг Пугачової пригадав гіркі образи, навіть Галкін такий Примадонну не пам'ятає: "Ми великі зірки"

Як повідомляв "Знай.ua", Галкін зворушливо згадав про найріднішу людину: "Пам'ятаю, люблю..."

Знай.ua писав, Галкін розповів про непоправну втрату, хвороба забрала частину дитинства: "Немає слів"