Тарзан, танцівник стриптизу і чоловік співачки Наталії Корольової, радіє сонцю в окупованій Російською Федерацією Ялті.

Тарзан, справжнє ім'я якого Сергій Глушко, продовжує жити на повну: цього разу одіозний чоловік радіє сонцю в Ялті.

Про це артист розповів у своїх соціальних мережах. Тарзан опублікува фото, на якому він стоїть поруч з міською афішею. Зверху напис - Ялтинський театр… , а поруч з чоловіком афіша вистави “Чоловік на годину”, в якій Тарзан грає одну з ролей. У руках зірки пляшка мінералки, на ньому металеві сонцезахисні окуляри і чорні спортивні штани та вітровка. Волосся зібране назад у хвіст. Фото підписане коротко: “Ялта Парус”. Це - слова з популярної пісні українського співака відомого під іменем Валентин Стрикало.

У коментарях, на диво, немає людей, які бажають артисту всього поганого, або щоб його дружина пішла від нього, лише спогади про Ялту і радість, що там зелена трава і сніг. Під попередніми постами Тарзана можна знайти принизливі коментарі, які залишили прихильники його дружини і просто користувачі мережі після скандалу з Тарзаном, який розгорівся минулого року.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що син Корольової і Тарзана Архип Глушко повертівся з коханою на пілоні.

Як повідомляв портал Знай.uа, у парі Тарзана і Королевою несподівано з'явилася третя: "Наташка, я і...".

Також Знай.uа писав, що пристрасні поцілунки королевою зі зрадником Тарзаном зіпсували соцмережам День святого Валентина.