Українок з Міжнародним жіночим днем 8 березня з самого ранку вітають всі, від рідних до магазинів косметики. Цього разу незвичайним способом зробили привітання в одеському клубі власників мінікуперів.

Відео та фото квіточки, яку автомобілісти виклали з власних авто, опублікували в Instagram.

"Одеський MINI клуб вітає всіх жінок з чарівним святом 8 березня!",- сказано в повідомленні.

Автолюбителям вдалося вибудувати свої машини таким чином, що зверху можна побачити чіткі обриси пелюсток, стебла і навіть листочків на квітці з авто, який виставили біля води на відкритій площі.

Українкам дуже сподобалася така ідея і в коментарях багато хто залишав захоплені коментарі і смайли.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

Нагадаємо, любовні ворожіння 8 березня допоможуть вам зрозуміти які відносини в парі, або коли ви зможете зустріти свою справжню любов.

Ворожіння з колечком

Всі ворожать дівчата катають по черзі колечко. У кого з дівчат колечко покотиться прямо до самих дверей, та зовсім скоро вийде заміж.

Раніше ми повідомляли, Тимошенко на 8 березня з величезним букетом звернулася до чоловіків.

Як повідомляв "Знай.uа", 8 березня 2021, Як правильно гадати на судженого в жіночий день.

Також "Знай.uа" писав, що погода на 8 березня, святкувати жіночий день українцям доведеться вдома.