Популярний ресурс про смартфони GSMArena активно стежить за тенденцією розвитку ринку мобільних технологій і часто складає рейтинги найкращих смартфонів, які знаходяться на вершині попиту і популярності, в той чи інший час. Під кінець серпня експерти інтернет-ресурсу склали свій рейтинг десяти найбільш популярних у світі телефонів, по попиту і збуту, пише Politeka.

Вершину ТОП-10 очолив смартфон Samsung Galaxy Note 9. І не дивно, адже інтерес до даного гаджета може скласти конкуренцію iPhone X. Інтерес до флагмана також підігріли світові ЗМІ, а також вдала маркетингова кампанія, інтерес не зменшився навіть тоді, коли про цей телефон поширилися неприємні чутки.

Другу позицію зайняв також нещодавно випущений смартфон середнього цінового сегмента Xiaomi Mi A2. Новинка виявилася вдалою завдяки балансу між апаратною начинкою і ціною. Зовні цей смартфон теж не відстає від сучасних тенденцій мобільної моди – 5,84-дюймовий екран і співвідношення сторін 18:9.

Трійку лідерів замикає Huawei P Smart+, відомий в деяких регіонах світу також під назвою nova 3i. Потім йдуть Xiaomi Redmi Note 5 Pro, Samsung Galaxy J8, Samsung Galaxy J6, Xiaomi Mi A2 Lite, Motorola P30, Huawei Honor Play і Samsung Galaxy S8. Багато з мобільних пристроїв, що потрапили в список, були анонсовані за останні чотири тижні, можливо саме тому вони стали так популярні.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Доведеться заплатити сотні тисяч: в Україні виставляють величезні штрафи за газ Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Вищеописаним моделям вдалося опинитися у рейтингу завдяки ідеальному співвідношенню ціни і багатьох інших факторів, включаючи час автономної роботи, вартість, надійність, продуктивність, зовнішній вигляд, програмне забезпечення, якість фотографій і відео, а також багато іншого.

Раніше повідомлялося, що YouTube витрусить з користувачів останню копійку. Компанія YouTube тестує декілька нових інструментів в бета-версії. Так, користувачі зможуть жертвувати донати блогеру на проведення, приміром, некомерційних заходів.

Нагадаємо, найпопулярніший браузер в світі буде не впізнати.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Apple почала випускати автомобілі.

Також "Знай.uа" писав, що Xiaomi подарувала водіям новий гаджет, який спростить життя.