Google підтвердив, що в цьому році він не планує випускати власний смарт-годинник. Раніше чутки вказували на анонс так званого “Pixel Watch”, і багато хто очікував, що він буде оголошений разом з Pixel 3, Pixel 3 XL і тим.

Майлз Бар, директор з розробки програмного забезпечення компанії Wear, заявив в п'ятницю в інтерв'ю, що Google не планує випускати smartwatch в цьому році.

Ще в травні Еван Бласс написав у твіттері, що Google буде випускати годинник. Блас відомий надійними витоками, тому можливо, що годинники були заплановані і були відкладені або скасовані.

Замість цього, як каже Бар, Google збирається максимально зосередитися на годинниках, створених партнерами, найбільшим з яких є Fossil Group. Кілька девайсів були оголошені IFA на цьому тижні, включаючи годинники від Skagen, Casio і Diesel. Проте всі вони працюють на більш старому процесорі Qualcomm.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

До цієї новини, надії були високими, що Google випустить власні розумні годинник, проте, компанія просто оновити ОС Wear і Google Fit. Очікується, що Qualcomm також представить новий процесор 10 вересня, завдяки якому годинник Wear OS отримає нову начинку.

Нагадаємо, що 31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”.

Як повідомляв портал Знай.иа, пошукова система Google отримала потужний інструмент для аналізу впливу реклами на наступні покупки. В США стверджують, що пошуковик викупив у платіжної системи Mastercard дані про платежі американських користувачів при відвідуванні магазинів.

Також портал Знай.иа писав, що зовсім скоро один із самих популярних браузерів в світі-Google Chrome змінить свій дизайн. Оновлену версію браузера, найімовірніше, покажуть на презентації 4 вересня.