Шахрайство з технічною підтримкою, мабуть, настільки ж велика, як і коли-небудь, і Google приймає суворі заходи, щоб запобігти появі шахраїв у своїх оголошеннях. Пошукова фірма почала “обмежувати” рекламу технічної підтримки по всьому світу, і вона планує впровадити систему перевірки в “найближчі місяці”.

Google повідомив, що в 2017 році він видалив 3,2 млрд. поганих рекламних оголошень різноманітного виду і вказав на минулі репресії проти реклам сумнівної продукції і послуг, таких як центри реабілітації та послуги по зв'язках з поручительствами. Він охарактеризував систему перевірки технічної підтримки як логічне продовження цього підходу.

Більш жорстка позиція послідувала незабаром після того, як Wall Street Journal виявив деякі кричущі приклади шахрайських оголошень технічної підтримки, наприклад, які представляли собою офіційну послугу Apple, але направляли людей на телефонну лінію шахрая. Ці кампанії не нові, але результати можуть спонукати Google запропонувати більш рішучу відповідь. Величезна кількість людей попадаються на виверти шахраїв, і далеко не кожен розуміє до кінця, що їх обводять навколо пальця.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, що 31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”.

Як повідомляв портал Знай.uа, пошукова система Google отримала потужний інструмент для аналізу впливу реклами на наступні покупки. В США стверджують, що пошуковик викупив у платіжної системи Mastercard дані про платежі американських користувачів при відвідуванні магазинів.

Також портал Знай.uа писав, що зовсім скоро один із самих популярних браузерів в світі-Google Chrome змінить свій дизайн. Оновлену версію браузера, найімовірніше, покажуть на презентації 4 вересня.