На виставці IFA 2018 компанія Nubia (бренд належить ZTE) показала варіант носимого гібрида смартфона і розумних годин. І хоча цей девайс виглядає як розумний годинник з футуристичним дизайном, функціонал телефону залишився. Однак, на відміну від версії Lenovo, яку демонстрували кілька років тому, це вже повноцінний прототип, серійний випуск якого почнуть в наступному кварталі. Принаймні, так обіцяє виробник.

Поки що китайці показали тільки промовідео, але навіть в ньому видно, що пристрій під назвою Nubia-α оснащений гнучким екраном, імовірно OLED, і підтримує стільниковий зв'язок 4G LTE, чим не можуть похвалитися інші гаджети, такі як Apple Watch.

Інші специфікації поки не перераховуються, їх опублікують, коли виробник покаже робочий варіант девайса. Цим Nubia, ймовірно, намагається привернути увагу, а також “застовпити майданчик” на новому ринку. Може вийти, що, поки Samsung поставляє гнучкі екрани одним китайським компаніям, інші обходяться своїми силами і встигнуть першими. Однак у цій грі беруть участь інші компанії, і ринок тільки починає з'являтися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, що 31 серпня користувачі бета-версії iOS 12 поскаржилися на те, що їм надійшло повідомлення про оновлення системи: “Нова версія iOS вже доступна. Будь ласка, поновіть вашу iOS 12 beta”.

Як повідомляв портал Знай.uа, пошукова система Google отримала потужний інструмент для аналізу впливу реклами на наступні покупки. В США стверджують, що пошуковик викупив у платіжної системи Mastercard дані про платежі американських користувачів при відвідуванні магазинів.

Також портал Знай.uа писав, що зовсім скоро один із самих популярних браузерів в світі-Google Chrome змінить свій дизайн. Оновлену версію браузера, найімовірніше, покажуть на презентації 4 вересня.