Презентація електричної вантажівки Tesla Semi пройшла в минулому році, і на даний момент він проходить період випробувань на практиці. Машина проходить тестування по всіх штатах, і напередодні її помітили в Солт-Лейк-Сіті (штат Юта, США).


Напередодні одна з американок у своєму профілі в Инстаграмі продемонструвала фото тестового прототипу электрогрузовика Tesla Semi. На знімку зображений не тільки зовнішній вигляд машини, але і її "нутрощі".


За переміщенням тестового прототипу Tesla Semi по Америці спостерігають експерти порталу Electrek. За їхніми відомостями, до того, як потрапити в Юту, тягач пройшов через Колорадо, Арізону, Арканзас і Айову. Виходячи з маршруту авто, його творці хочуть поспостерігати за дальністю дії. Як відзначає виробник, фура Tesla Semi може пройти без додаткової підзарядки до 800 км. Швидкість в 100 км/год машина набирає за 5 с. Як стало відомо на даний момент, мінімальна вартість тягача буде дорівнювати 150 000 доларів.


Великі корпорації вже замовляють Tesla Semi. Наприклад, не так давно Walmart подала заявку на поставку 30 тягачів. На конвеєр модель потрапить в наступному році, а в масовий продаж вона потрапить не раніше, ніж в 2020 році.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще


Нагадаємо, раніше стало відомо про ДТП, в якому Range Rover летів на швидкості в 200 км/год, через що машину рознесло на дрібні шматки. Даний випадок стався під Черніговом. В результаті аварії загинула одна людина. Водій не впорався з керуванням і вилетів з дороги.


Раніше Знай.UA писав про те, що в Києві з'явився "Бетмобіль" – точна копія машини, яку знімали в легендарному фільмі. Власник не пустить за кермо, а ось покататися на водійському місці дозволить.


Також Знай.UA повідомляв про новинку Pornhub, яка здивує користувачів порталом. На сайті з'явилися субтитри для слабочуючих людей. Метою було бажання створити максимально комфортні умови для усіх людей без винятку.