Не секрет, що корпорація Samsung випустила три смартфона топового рівня, якими стали Galaxy S9, Galaxy S9 + і Galaxy Note 9. І хоча вони отримали топову начинку, деякі функції відсутні навіть у цих смартфонах. На тлі цього був створений телефон Samsung Galaxy Note X, який може похвалитися повністю безрамковий екраном з вбудованим в нього сканером відбитків пальців. На даний момент всього лише кілька смартфонів мають таку функцію.

11 вересня 2018 року, видання The Investor виклало в мережу фотографію смартфона Samsung Galaxy Note X, яка ілюструє зовнішній вид передбачуваного нового флагмана бренду.

До речі, сам дисплей є рекордсменом, оскільки охоплює більше 98% площі на лицьовій частині. У нього немає відступів з будь-яких сторін, а всі датчики і сенсори вбудовані в невеликий виріз, розташований у верхній частині дисплея, прямо як у iPhone X. Останній виготовлений за технологією Super AMOLED, володіючи величезним запасом яскравості і шикарними кутами огляду.Сканер відбитків пальців працює на основі ультразвуку, а за його розробку відповідала компанія Qualcomm, яка раніше співпрацювала з компанією Apple.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За рахунок цього дактилоскопічний модулем можна користуватися навіть тоді, коли кермо вологі або жирні. Не обійшлося без фірмового стилуса S Pen, який був оновлений до нової версії і навчився виступати в ролі мікрофона, який можна, наприклад, покласти в нагрудну кишеню піджака і спілкуватися таким чином з ким-небудь.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.


Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.