Світ тривожно чекає на довгоочікувану прес-конференцію Apple, яка відбудеться 12 вересня в театрі Стіва Джобса, тому в ЗМІ ходять різні витоки про новинки. Серед них навіть вказали ціну на деякі моделі та їх дату виходу на прилавки, що не може не радувати користувачів. Однак, ціна кусається: за деякі моделі доведеться заплатити близько 1 тисячі доларів.

Інші інсайдери заявляють, що один з кольорів нового 6.1-дюймового iPhone може вийти у відтінку коричневого кольору, що безсумнівно здивує увесь світ, оскільки компанія ніколи не використовувала цей колір для зовнішнього вигляду своїх девайсів. Такі висновки напрошуються з-за фотографії з кількома нібито SIM-лотками з одного з трьох iPhone, які, як очікується, будуть представлені вже 12 вересня.

Кольори, принаймні за зображеннями, які включають сірий, сріблястий, червоний, синій і особливо цікавий відтінок - коричневого кольору. Схоже на сміливий крок, який був застосований з 5 моделями iPhone, коли iPhone 5C отримав різні забарвлення, включаючи зелений, синій, жовтий та рожевий. Юзери міркують про те, що, звичайно, навіть якщо це майбутній справжній колір, то Apple не збирається називати його "коричневим". Ймовірно, він буде перейменований у щось складніше, наприклад, "шоколад". Швидше за все, він буде матовий, оскільки темні кольори показують всі подряпини покриття.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.