iPhone XS Plus отримав 5,8-дюймовим і OLED-екран. Однак акумулятор поменше, ніж у XS Plus. Як і очікувалося, новинка отримала виріз, як і iPhone X.

Смартфон отримає кращий стерео-звук. Система расспознавания осіб стала більш захищеною. Як і передбачалося, всередині у флагмана відбудуться лише невеликі поліпшення: він буде працювати на більш швидкому процесорі A12, який побудований за 7-нанометровим техпроцесом, і отримають 4 гігабайти оперативної пам'яті замість трьох в попередніх моделях.

Також можливі поліпшення камер, перехід з чіпів стільникового зв'язку Qualcomm на Intel, що прискорить завантаження даних LTE, і більш швидка зарядка “з коробки” завдяки 18-ватному блоку живлення на USB-C. Крім “білого” і “чорного” квітів новинка буде і в золотому забарвленні.

Це перший смартфон, який отримав 512 Гб.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Варто відзначити, що вперше в історії Apple iPhone XS отримає підтримку двох сім-карт. Правда, ця версія буде доступна для продажу лише в деяких країнах світу.

Що стосується ціни, новинка обійдеться в ціну $800 до $899, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, молоді студенти з Левенского католицького університету в Бельгії змогли зламати міцну захист Tesla всього за кілька секунд.

Як повідомляв портал Знай.uа, власники "дешевого флагмана" Xiaomi Poco F1 зіткнулися з апаратної проблемою нерівномірного підсвічування дисплея. Минулого місяця компанія Xiaomi випустила найдешевший флагманський смартфон на базі процесора Snapdragon 845 – Poco F1.

Знай.uа писав, вже в середу, 12 вересня, у Театрі ім. Стіва Джобса (зал для великих заходів у новій будівлі штаб-квартири Apple в Купертіно) компанія Apple презентує свої нові гаджети.