У популярної китайської соцмережі Weibo з'явилася неперевірена інформація про те, що у нових смартфонів Xiaomi буде більше кнопок. І це не одна з божевільних ідей, які залишаться марними для користувачів. Нова функція сподобається тим, хто любить розмовляти, при цьому мати вільні руки.

Нова кнопка стане аналогом кнопки в смартфонах Samsung для виклику фірмового голосового асистента. Цифровий помічник називається Xiao AI. Однак компанія повинна зробити голосовий помічник ідеальним, щоб здивувати користувачів. Нагадаємо, що асистент Samsung виявився марним, і більшість користувачів відразу ж його відключили після покупки смартфона.

Одними з перших додаткову кнопку отримають смартфони Xiaomi Mi Mix 3 і Mi LEX. Вона буде розміщуватися на лівій грані корпусу, і одинарним натисканням можна активувати смартфон. Тривале натискання запускає голосового асистента, якому можна вимовити голосову команду або задати запитання. Однак компанія надасть можливість налаштовувати цю кнопку самостійно.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Xiaomi Mi Mix 3 повинні показати в жовтні. Серед особливостей, новинка отримає більш тонкі рамки. Він оснащується 6-дюймовим дисплеєм з роздільною здатністю (2960×1440 пікселів) і співвідношенням сторін 18,5:9, висувний фронтальною камерою на 23 мегапікселя і потрійний основною камерою роздільною здатністю 40 мегапікселів. Топові характеристики, а ціна приємно здивує користувачів.

Нагадаємо, що користувачі нових iPhone запідозрили виробника в дивних махінаціях з камерою. Так користувачі вважають, що компанія оснастила селфи-камери iPhone XS і iPhone XS Max "режимом краси", який автоматично ретушує фотографії.

Як повідомляв портал Знай.uа, інженери Массачусетського технологічного інституту (США) створили робота Skinbot з присосками, здатними рухатися по шкірі людини.

Також портал Знай.uа писав, що користується популярністю месенджер WhatsApp, власником якого є Facebook, варто очікувати появи реклами. Така інформація стала відома від WABetaInfo в соцмережах.