Huawei Mate 20 і Mate 20 Pro є всі шанси стати одними з найцікавіших смартфонів цього року. До того ж, за всіма тестами цей смартфон обійшов навіть топовий флагман від Apple - iPhone XS Max. З ними компанія спробує не тільки закріпитися на другій сходинці кращих виробників мобільників, але й ґрунтовно підняти престиж власної марки. Компанія раптово вирішила підкорити сегмент люксових смартфонів, ціна яких перевищує 600 доларів.

Як пише ресурс PhoneArena з посиланням на надійні джерела, в своїй версії з 4/128 Гб постійної пам'яті Huawei Mate 20 буде коштувати в роздрібній мережі $ 850 – $ 900. Цілком непогана ціна для телефону, який здатний змагатися з девайсами Apple і Samsung. Інший флагман Huawei Mate 20 Pro з тим же об'ємом флеш - пам'яті, але з 6 Гб оперативки пропонують купити за $ 1050 - $ 1110. Обидва пристрої будуть доступні в чорному, синьому і сірому кольорах.

Цілком передбачувано, що рекордно наворочені смартфони у виконанні Huawei продаватимуть аж ніяк не з “народної” ціною і це апарати не для всіх. Однак немає сумнівів, що новинку розкуплять за кілька днів після старту продажів, оскільки поки що немає настільки потужного смартфона на операційці Android.

Популярні новини зараз
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом
Показати ще

Нагадаємо, на YouTube-каналі OnePlus India був опублікований промо-ролик до презентації субфлагмана OnePlus 6T. Найбільше уваги розробники приділили внутриэкранному сканер відбитка пальця. Компанія подає його як найпривабливішу частину нового смартфона.

Як повідомляв портал Знай.uа, компанія Samsung почала прийом замовлень на флагманський телевізор Q900 QLED Smart 8K UHD TV, який був представлений в ході недавньої виставки IFA 2018. Серед іншого, варто відзначити величезну ціну за новинку.

Знай.uа раніше повідомляв, що в Інтернеті вже ходили чутки, що Nintendo готує до випуску поліпшену ігрову консоль Switch. Тепер цю інформацію підтвердило авторитетне видання Wall Street Journal (WSJ), якій вдалося дізнатися деяку цікаву інформацію.