Apple застосує в планшетах ті ж технології захисту особистих даних, що і в нових iPhone.

Не секрет, що Apple проведе ще одну презентацію в жовтні, на якій продемонструють нові планшетні, настільні і мобільні комп'ютери. Варто відзначити, що під час першої компанія представила нові смартфони і розумний годинник, і на цей раз світ побачить нові гаджети. Вже розкриті характеристики iPad Pro нового покоління – вони вперше будуть обладнані портом USB-C, що є нонсенсом для всього світу. Сам планшет вийде в чотирьох варіантах, кожен з яких відрізняється або наявністю або відсутністю підтримки LTE, або розміром. Ціна, звичайно ж, теж буде відрізнятися.

Дисплей новинки буде таким же, як і у нових смартфонів компанії, але без верхньої виїмки. До речі, кнопки “Додому” більше не буде, так як сканер відбитків пальців зникне. Новинка отримає систему Face ID, як у iPhone X. При цьому сама Face ID буде така ж, як і в iPhone XS, iPhone XS Max і iPhone XR.

Завдяки USB-C з iPad Pro можна буде виводити відео з роздільною здатністю до 4K HDR на зовнішні пристрої і дисплеї, що не може не радувати любителів кіно. Крім того, в налаштуваннях повинен з'явитися пункт, який забезпечить регулювання яскравості, дозвіл під час трансляції.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Нагадаємо, що кілька днів тому був представлений смартфон Nokia 7.1. Варто відзначити, що він зовні практично нічим не відрізняється від Nokia 6.1 Plus. Смартфон досить непогано прийняла публіка, враховуючи приємну ціну за непогані характеристики. Проте останнім часом в Мережі ходить чимало чуток і про моделі Nokia 7.1 Plus, яку ще представлять на ринку.

Як повідомляв Знай.uа, Google працює з розробниками ігор, щоб ви могли запускати новітні комп'ютерні ігри в веб-браузері, не завантажуючи величезні файли для гри. Однак Microsoft обігнала пошуковик, представивши нову технологію запуску ПК-ігор на смартфонах.

Знай.uа писав, що після виходу iOS 12 власники iPhone помітили, що девайси почали розряджатися швидше. Як виявилося, в усьому провиною нова функція, яка з'явилася після виходу iOS 12 на планшетах і iPad.