Представники Пентагону були попереджені про витік даних співробітників. Хакерам вдалося отримати доступ до особистої інформації співробітників Пентагону, а також до кредитними картками.

Міністерство оборони є найбільшим роботодавцем США з 1,3 млн військовослужбовців чоловіків і жінок, а також ще 742 тис. цивільного персоналу. Однак навіть така захищена компанія не здатна протистояти хакерам, які зламали систему захисту міністерства.

Точне число постраждалих співробітників поки невідомо. Тим не менш, за попередніми даними, повідомляється про 30 тис. постраждалих від атаки. Крім цього, розслідування триває, так що про точні цифри постраждалих говорити поки рано.

Також не відомо, коли сталося порушення. Хоча виявлено воно було недавно, є ймовірність, що вторгнення сталося кілька місяців тому. До того ж, факт атаки могли дуже ретельно приховувати.

Популярні новини зараз
Елітні татусі із синами "раптово" стали інвалідами: викрито схему "ухилення" від ТЦК Зміни у військовому обліку: українським чоловікам видадуть новий документ ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Доступ до даних здійснювався через систему, яка зберігала запису про поїздки. Система управлялася не самим Міністерством, а стороннім підрядником. Таким чином компанія зняла з себе відповідальність. У Міністерстві не стали називати підрядника, який став жертвою, оскільки розслідування ще триває.

Нагадаємо, що компанія Samsung представила топовий фаблет Galaxy Note 9 в серпні цього року, а в мережі вже з'явилися перші подробиці про наступне покоління пристрою. Новинка отримає величезний екран, при цьому зберігши ті ж параметри. Новинка з'явиться на прилавках не раніше серпня 2019 року.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що у мережі з'явився новий небезпечний вірус для Android-пристроїв. Вірус здатний проникати в смартфони, красти особисті дані і сповільнювати роботу девайса. Сам троян маскується під додаток, так що варто бути обережним.


Знай.uа писав, що багато китайські виробники давно захопили ринок міцних смартфонів, які призначені для активних людей. Серед них варто відзначити Ulefone, за яким проїхалося авто, але навіть цього його не знищило. Девайс вийшов дуже міцним.