Корейські джерела повідомили назву, дату випуску і ціну першого смартфона Samsung зі складним екраном. Модель отримає назву Galaxy F і коштуватиме мінімум $1770 пише The Verge з посиланням на корейські ЗМІ. Досить велика сума, однак, враховуючи, що це один з перших смартфонів, який можна скласти ка книжку, і навіть використовувати як планшет, угода здається не такий вже і поганий.

У звіті корейського новинного агентства Yonhap говориться, що гаджет буде представлений в березні наступного року, трохи пізніше, ніж очікуваний анонс флагманського телефону Galaxy S від Samsung. Але є один нюанс - Galaxy F буде ексклюзивним пристроєм, так що просто так прикупити девайс не вийде. Швидше за все, випуск буде обмежений, що зробить його неймовірно дорогим на чорному ринку.

Samsung ще не визначилася з остаточною ціною, хоча вже відомо, що компанія планує реалізувати мільйон складних пристроїв у 2019 році.

до Речі, з приводу Galaxy S. Не виключено, що новинка буде підтримувати мережу 5 покоління, і він стане першим у світі смартфоном з такими функціями.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Microsoft створила підтримку голосового помічника від Amazon - Alexa. Тепер користувачі Windows 10 зможуть активно користуватися можливостями голосового помічника найбільшої у світі торговельного майданчика. І хоча Cortana не користується популярністю серед користувачів, новий асистент змінить цю ситуацію.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що знайдений баг в найбільшому ігровому магазині Steam дозволяв отримати будь-які ігри абсолютно безкоштовно. До того ж, створення рандомних ключів дозволяв продавати їх на чорному ринку, що суттєво вдарило по фінансам великим компаніям-розробником.

Знай.uа писав, що популярний і захищений браузер Firefox навчився допомагати купувати речі за дешевою ціною. Тепер браузер здатний самостійно шукати вигідні пропозиції на товари в найбільших інтернет-магазинах.