Давненько Google не оновлювала Web-версію пропрієтарного перекладача. І тепер компанія вирішила викотити велике оновлення для чи не єдиного корисного сервісу. Серед іншого, перекладач отримав новий дизайн, можливість перекладу документів різних форматів і незначні поліпшення.

Нагадаємо, що редизайн Google Translate є частиною нової політики компанії, яка спрямована на оновлення і стандартизацію дизайну пропрієтарних інструментів. Раніше і інші сервіси отримали великі поновлення.

Що стосується нововведень, то перекладач Google отримав адаптивний дизайн, який підлаштовується під роздільна здатність дисплея різних пристроїв: ПК, планшети, смартфони та інші. Таким чином сервіс отримав кроссплатформенную систему, яка допоможе використовувати всі функції з будь-якого пристрою

Інтерфейс веб-інструменту обзавівся додатковими можливостями. Тепер варіанти перекладу розподілені за частинами мови і отримали шкалу частоти вживання варіанту перекладу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Додана функція “Документи”, яка дозволяє завантажити файли форматів: DOC, DOCX, ODF, PDF, PPT, PPTX, PS, RTF, TXT, XLS, XLSX і повністю перевести їх на будь-яку мову. На жаль, нова можливість має і певні обмеження. Так, можна завантажувати документи вагою не більше 1 МБ. Це теж дуже корисна функція для тих, хто працює з величезною кількістю документів.

Нагадаємо, що ігромани розгромили вщент приставку PlayStation Classic, яку Sony благополучно перевыпустила через кілька десятків років. Проте, все не так добре, як думали геймери: якість картинки залишає бажати кращого, самі ігри схильні до зависання, а частота оновлення кадрів в секунди знищує весь азарт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія LG зробила патент на незвичайний гнучкий смартфон. Судячи з фото, які знайшли користувачі мережі, при складанні девайса екран буде розміщуватися не всередині згину, а зовні. Таким чином пристрій позиціонує себе як смартфон, так і повноцінний планшет. До речі, вартість його буде близько 2 500 доларів, що трохи розчарує фанатів компанії.

Знай.uа писав, що компанія ASUS все ж завезла ігровий смартфон ROG Phone в Україні. Тепер кожен бажаючий може придбати цей пристрій. Однак, він обійдеться в 26 тисяч гривень. З іншого ж боку, це один з найбільш потужний смартфонів на ринку.