В 2018 році компанія Microsoft проявила себе досить пасивно, навіть мляво. До того ж, постійні проблеми з операційкою Windows 10 остаточно розлютило користувачів продукції компанії. Операційка навіть видаляла особисті дані користувачів, причому безповоротно. І хоча корпорація пообіцяла ретельно перевіряти оновлення, деякі користувачі досі не можуть повноцінно користуватися своїми пристроями.

Однак, інсайдери повідомили, що навесні 2019 року Microsoft планує представити якийсь “Ambient Surface Computing Device” – це пристрій, призначений для вирішення “деяких поширених розчарувань у використанні смартфона”, але це не сам смартфон.Швидше за все, це планшет Microsoft Andromeda, який вже встиг обрости такою кількістю легенд і чуток, ніби це який-небудь iPhone, а на дворі 2007 рік. Сам по собі пристрій буде гнучким, і його можна складати як книжку.

Крім того, вже зараз в мережу витекли деякі плани компанії на 2020 рік. Відомо, що Microsoft вже працює над новими шарнірами для оновленої версії Surface Book, а також проектує пристрій типу All-In-One-PC, який мав би модульну конструкцію. Це дозволити міняти компоненти пристрою без особливих зусиль. Досить зручна річ, враховуючи, що компоненти будуть досить дешевими.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Нагадаємо, що компанія Xiaomi продовжує розвивати мобільний геймінг. Компанія планує випускати не тільки ігрові смартфони, але і інші девайси, які збільшать комфорт гри. Мова йде про ігрової гарнітури. Однак замість звичайного штекера 3.5 мм, компанія представить пристрій з виходом Type-C, що безсумнівно відмінна новина для тих, хто любить мобільний кіберспорт.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що як виявилося, у корейської корпорації Samsung завелися щури. Повідомляється, що секретна інформація компанії потрапила в руки сторонніх людей. Швидше за все, передавала інформацію зсередини компанії.

Знай.uа писав, що компания, яка є творцем GTA V, відмовляється від продовження свого проекту, вихід якого чекали мільйони геймерів по всьому світу. Мова йде про гру Agent, яка раніше була досить амбітним проектом. Попередня гра з'явилася на прилавках в 2009 році, і вона була ексклюзивом для консолей.