Ми вжевстигли звикнути до нового дизайну Windows 10 під назвою Fluent Design. Microsoft розвиває цей напрямок і це добре помітно у версії Windows 10 1803, де ще більше елементів інтерфейсу отримало нове дизайнерське рішення.

Турецький дизайнер Камер Каан Авдан (Kamer Kaan Avdan) представив своє бачення наступного покоління операційної системи з переважанням Fluent Design - Windows 11.

Дизайнер створив відео, у якому виділив кілька важливих особливостей в зміні ОС. Він переглянув інтерфейс у бік більш плавних і округлих форм. У його версії Windows 11 "Додаток" і "Провідник" оновлені і представлені в UWP форматі, об'єднуючи бібліотеки, хмарні сховища і файлову систему воєдино зі зручним і простим інтерфейсом.

У відео Камер Каан Авдан показав округлений дизайн "Windows 11", як в останніх версіях Android. У такій стилістиці плитки позбудуться гострих кутів, а система стала більш простою і чимось подібною до macOS.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Серед інших особливостей: новий дизайн рядка пошуку, адаптивний курсор миші (під колір фону), можливість закріплення плиток на робочому столі, по-справжньому темна тема і тема в стилі Windows XP.

Зазначимо, що сама компанія Microsoft раніше офіційно повідомляла, що наступна версія фірмової ОС не буде називатися Windows 11.

Нагадаємо, згідно з найсвіжішими даними, Windows 10 найближчим часом стане найпопулярнішою настільною операційною системою. І хоча операційці вже кілька років, популярність до Windows 10 прийшла лише зараз.

Як повідомляв портал Знай.ua, Microsoft представила додаток Your Phone, який дозволяє "на льоту" пересилати фото зі смартфона на ПК з Windows 10, а також відправляти з комп'ютера веб-сторінки на мобільний пристрій.

Також Знай.ua писав, компанія Microsoft випустила довгождане оновлення Windows 10 October 2018 update, яке принесло кілька змін, які сподобаються користувачам ПК.