Легендарний мотоциклетний бренд Harley-Davidson задумався про перехід на електротягу ще в 2010 році, а перший концепт електробайка компанія представила п'ять років тому. Тепер же новий екологічно чистий мотоцикл представлять вже в січні цього року. Однак, ціна кусається - за мотоцикл в базовій комплектації доведеться заплатити $29 799.

Це значно дорожче, ніж інші електричні мотоцикли, представлені сьогодні на ринку. Наприклад, компанія Zero, яку ще називають Tesla в світі мотоциклів, продає байк Zero S за ціною від $10 995, а модель Zero SR з великим запасом ходу – за $16 495. Однак, бренд вирішує все, якщо говорити про ринок мотоциклів, так що тут нічого дивного немає. Справжні круті байкери, які в той же час піклуються про екологію, неодмінно виберуть саме його.

Зрозуміло, в даному випадку ви не отримуєте 116-літній спадщина бренду, яка йде разом з фірмовим дизайном і логотипом Harley-Davidson, але при цьому ви економите майже половину суми або навіть більше.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Звичайно ж, двигун мотоцикла досить потужні - з нуля до 100 всього за 3,5 секунди і запас ходу до 180 км на одному заряді батареї. До речі, мотоцикл володіє передовою технологією захисту, так що вкрасти його не так вже і просто.

Нагадаємо, що в 2017 році корпорація Apple показала світові нову систему захисту смартфонів. Вона здатна розпізнавати обличчя, і розблокувати систему, якщо перед смартфоном власник. Як виявилося, хакер зумів обійти захист, і навіть показати цю хитрість на хакерському заході. Однак, в останній момент передумав. Мабуть, яблучна корпорація все ж таки переконала його розкривати секрет компанії.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що яблучна корпорація Apple розповіла, чому нові iPad Pro за 40 тисяч гривень є погнутими. Нагадаємо, що компанія не визнала це помилкою, і ніхто повертати гроші за це не буде. Як виявилося, компанія повідомила, що це норма, і наявність вигнутого корпусу зустрічається тільки у LTE-версії, так як при установці додаткових чіпів відбувається вигин.

Знай.uа писав, що корейська корпорація Samsung запатентувала смартфон, який можна розділити надвоє. І це не гнучкий смартфон, як можна було подумати. Обидва екрану розділяються, і вони можуть функціонувати окремо.