Microsoft випускає великі патчі для Windows 10 двічі в рік і не планує відходити від цієї політики. Повідомляється, що наступне оновлення випустять до кінця другого кварталу.

На даний момент патч спрямований на закрите тестування. Тестувальники розповіли, що Windows 10 почне резервувати для тимчасових файлів, майбутніх оновлень і системних кешей додаткове системне сховище. Згідно задуму, нововведення значно спростить процедуру оновлення Windows, оскільки в цьому сховищі розташуються більшість нових файлів.

Як стало відомо, зарезервований обсяг пам'яті буде в розмірі близько 7 ГБ, однак у деяких випадках він може збільшитися за рахунок мовних пакетів та інших додаткових функцій. Microsoft заявила, що «зарезервоване сховище не можна видалити з ОС», однак його теоретично можна буде зменшити.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Насамперед, прийняте рішення безпосередньо торкнеться тих користувачів з пристроями, на яких встановлені твердотільні накопичувачі невеликого обсягу. Для власників простих міні-ПК з eMMC-накопичувачем на 32 ГБ, планшетів, ноутбуків ситуація виглядає особливо критично. У результаті на внутрішньому пристрої зберігання даних вільного простору для файлів користувача практично не залишиться.

Крім того, 14 січня 2020 року, рівно через 12 місяців, припиняється розширена підтримка Windows 7. Її користувачам необхідно буде або оновитися до Windows 10, або змиритися з можливими загрозами для свого пристрою.

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що компания Google планує боротися з нав'язливою інтернет-рекламою. Старший директор продукції Chrome заявив, що, починаючи з 9 липня 2019 року, браузер буде блокувати величезну кількість реклами. Встановлювати нічого не доведеться, відповідати за блокування система буде сама.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Google випустила оновлення додатку YouTube Music, в коді якого звернули увагу на нові особливості сервісу. Ймовірно, сервіс стане набагато ближче до Android-користувачів.

Також "Знай.uа" писав, що Amazon планує створити власний сервіс на кшталт Project Stream. Це прекрасна новина для геймерів, оскільки у випадку реалізації даного сервісу, ціни на ігри значно знизяться з причини величезної конкуренції компаній.