Стало відомо, що нещодавно чутки про випуск складного смартфона-планшета від компанії Xiaomi офіційно підтвердилися. Так, в мережі з'явилося відео, яке демонструє робочий прототип пристрою в руках президента Xiaomi Ліна Біна.

На відео показано як сам пристрій з різних ракурсів і особливості його складної конструкції, так і робота інтерфейсу. Помітно, що інтерфейс швидкий і плавний. Варто згадати, що сам пристрій є прототипом, проте виглядає як закінчений і готовий до виходу на ринок продукт.

Незвичайна конструкція девайса піднімає питання про те, наскільки стійко пристрій буде протистояти падінням та ударам. Пластикове покриття екрану не вселяє оптимізму. При цьому на екран планшета не вийде наклеїти додаткове захисне скло і виробникам чохлів буде важко з ним.

На даний момент ніяких технічних подробиць про пристрій немає. Але Xiaomi ще може випустити складаний смартфон з гнучким екраном раніше за Samsung. Наскільки пристрій такого форм-фактору виявиться зручним у використанні ще належить дізнатися. Чи виявиться ця концепція успішною, поки невідомо.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Повідомлення з відео Лін Бін супроводив лаконічним коментарем. Він зазначив, що всі складнощі, пов'язані із захисним покриттям дисплею і їм самим, а також механізмом трансформації і адаптацією оболонки MIUI, вже в минулому. Поки що безіменний пристрій Xiaomi має стати першим у світі складним смартфоном з екраном, що згинається з двох сторін.

Президент Xiaomi запевнив, що в разі позитивного відгуку користувачів, компанія пустить пристрої в серію. Зараз на розгляді знаходяться два варіанти назви смартфона: Mi Mix Flex і Mi Dual Flex. Скільки буде коштувати складаний смартфон Xiaomi, поки говорити рано.

Нагадаємо, що Xiaomi хоче випустити новий бюджетний смартфон, він з'явиться на ринку під брендом Redmi.

Як повідомляв портал Знай.uа, Xiaomi випустила свій аналог популярної гри PUBG. Survival Game вже вийшла у відкритий доступ у магазині Mi App Store.

Також портал Знай.uа писав, що Xiaomi анонсувала вихід системи Quick Charge 4.0+ для смартфонів, які тепер зможуть заряджатися менш ніж за годину.