23 січня 2019 року, офіційне джерело виклало у китайську соцмережу Weibo відео, на якому можна помітити смартфон Mi Dual Flex, або ж Mix Flex, бо точна назва телефону ще не визначена.

Новина порадувала фанатів китайського бренду, однак ніхто так і не знав, скільки ж буде коштувати новинка – шанувальники побоювалися ціни в більш, ніж 1000 доларів. У зв'язку з цим керівник торгової марки Redmi Лю Вейбінг розкрив деякі подробиці.

Зовсім недавно Xiaomi вирішило зробити смартфони лінійки Redmi окремою компанією, яка отримала право приймати самостійні рішення про випуск тих чи інших моделей мобільних пристроїв на ринок. У зв'язку з цим, глава китайського гіганта заявив, що бренд розробляє складаний телефон, який вийде на ринок раніше, ніж новинка з серії Mi. Слід зазначити, що основна "фішка" всіх смартфонів Redmi – це низька вартість.

Після того, як інформація була надана громадськості, в Weibo пронеслася новина про те, що гнучкий смартфон Redmi буде мати не таке потужне технічне оснащення, як модель Mi Dual Flex (Mix Flex), але і тут не обійшлося без плюсів – у нього буде цінник майже в два рази менше. Новинка може бути придбана за 600 доларів. Офіційне джерело поки ніяк не коментує ці чутки, але незабаром все може змінитися.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Саме тому складаний гнучкий смартфон від імені цього торгового знаку має коштувати менше, щоб дозволити собі його купити змогли майже всі бажаючі. Тож виходить, новинка від імені Redmi потрапить на ринок не тільки раніше, ніж смартфон від Xiaomi, але ще й підкупить більш доступною ціною. Фанати радісно сприйняли цю звістку, оскільки їх чекають дві потенційні новинки, які можуть похвалитися топовими технологіями та іншими особливостями, до того ж, одна з новинок підкупить "смачною" ціною в 600 доларів.

Нагадаємо, Смартфони Xiaomi отримають ексклюзивну функцію від Qualcomm: повний список моделей

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Xiaomi випустила надпотужний очищувач для авто 70Mai Car Air Purifier

Також "Знай.ua" писав про те, що Xiaomi зайнялася розробкою мобільних ігор