В Apple Store, магазин додатків для власників гаджетів від Apple з'явилися нові додатки, які несуть загрозу пристроїв на iOS. Судячи з усього, хакери навчилися клонувати популярні додатки, тим сам обманюючи користувачів.

Повідомляється, що App Store поступово почали захоплювати програми-клони, які практично в точності дублює функціональність вихідних програм, їх інтерфейс, і головною відмінністю є лише незначна зміна в назві. Втім, недосвідчені користувачі не помітять каверзи, а їх гроші опиняться в руках нечесних користувачів мережі.

Тим не менш, цей факт, здавалося б, не викликав жодного інтересу ні у пересічних модераторів, але і у їх керівництва, які, ймовірно, вважали за краще закрити на нього очі.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На даний момент в магазині як мінімум чотири додатки, у яких є так звані авторизовані клони. Всі вони були випущені творцями оригінальних програм. При цьому деякі з них мають по два і більше клонів. Настійно рекомендуємо звертати увагу на оригінальність додатків.

Нагадаємо, що компанія Nokia представила бюджетний смартфон. Ціна девайсу-всього 99 доларів, і за такі гроші користувач отримає величезний дисплей, 1 Гб оперативки і 8 Гб постійної пам'яті. Камери теж досить слабкі - 13 мп основна і 5 мп фронтальна. Для спілкування в соцмережі і прослуховування музики смартфона більш ніж достатньо.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія OnePlus представила незвичайний смартфон з підтримкою 5G. Серед іншого, девайс отримав непогані характеристики, а також потужний процесор. Варто відзначити, що розгледіти смартфон немає можливості, так як закрили в прозорому стенді.

Знай.uа писав, що Samsung Galaxy Note 10, вихід якого запланований на серпень 2019 року, отримає четверну камеру. До того ж, девайс обзаведеться непоганим стилусом, який зможе навіть робити знімки, а також відповідати на дзвінки.