Компанія Xiaomi офіційно оголосила дату анонса свого нового бюджетного смартфона Redmi 7. Варто відзначити, що девайс відразу ж розкуплять за кілька хвилин після відкриття онлайн-покупки.

Як і передбачалося раніше, пристрій дебютує на китайській презентації Redmi Note 7 Pro 18 березня. У цей же день відбудеться презентація ігрового смартфона Black Shark 2, який вважається одним з кращих ігрових смартфонів. І хоча перша версія девайса не користувалася величезним успіхом, друга отримає кілька крутих функцій, що дозволить впевнено про себе заявити на ринку пристроїв.

Згідно з витоками, смартфон отримає пластиковий корпус, 6.26-дюймовий IPS-екран з каплевидным вирізом, дозволом 1520x720 пікселів і співвідношенням сторін 19:9. За роботу пристрою буде відповідати процесор Snapdragon 636 і 3/4 ГБ ОЗУ. Втім, цих характеристик вистачить для деяких ігор і спілкування в соцмережах.

Новинці приписують подвійну основну камеру на 12 Мп, 8-мегапіксельну фронтальну і акумулятор на 3900 маг. Крім цього, Redmi 7 оснастять ІК-портом для керування технікою і роз'ємом для навушників. NFC-чіп і порт USB-C чекати не варто. Подібні обмеження дозволили помітно знизити собівартість девайса.

Популярні новини зараз
В Україні хочуть позбавитися хрущовок: що чекає на власників житла Гороскоп на тиждень 6-12 травня для всіх знаків Зодіаку: труднощі Близнюків, союзники Скорпіона та успіхи Риб Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Показати ще

За словами топ-менеджера компанії, вартість пристрою буде в районі $105-120, в залежності від модифікації.

Нагадаємо, що дизайн Samsung Galaxy Note 10 злили в мережу. Повідомляється, що девайс отримає незвичайний екран, як у Galaxy S10, а також дірки в дисплеї під фронтальні камери. Крім цього, на тильній стороні апарату розташується четвірна камера, яка перевершить за якістю фото навіть Galaxy S10, ціна якого починається від 25 тисяч гривень.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що камерофон Nokia 9 PureView перевірили на ремонтопридатність. Виявилося, що під корпусом величезна кількість клею, а щоб розібрати апарат, необхідно відкрутити 13 болтів. Втім, в домашній умовах смартфон можна відремонтувати, але варто запастися терпінням.

Знай.uа писав, що глава Huawei повідомив, що в разі необхідності може відмовитися від Android і Windows 10 для своїх пристроїв. Швидше за все, компанія вже розробляє власну ОС для смартфонів, і навіть ПК. Втім, коли світ побачить творіння китайської корпорації - невідомо.