На ринку ОАЕ засвідчений досить примітний факт: Samsung знизила вартість своїх флагманів акурат у день старту продажів флагманів Huawei. Судячи з усього, компанія вирішила затьмарити свого конкурента. Чи буде цей хід вдалим - покаже час. У будь-якому разі зниження цін на порівняно нові флагмани свідчить про те, що компанія не упевнена в популярності свого продукту. Як правило, Samsung часто знижує ціни на свої флагмани через півроку після початку продажів, щоб уникнути конкуренції між Galaxy S10 і Galaxy Note 10.

Отже, в ОАЕ Huawei P30 Pro оцінений в $925 – на $55 дешевше самого доступного Galaxy S10+. Але з сьогоднішнього дня вартість смартфона Samsung чарівним чином знизилася на $85, і ось вже в цій парі цінова перевага на боці південнокорейської компанії. Чи буде знижена ціна і на території України - дізнаємося пізніше. У будь-якому випадку, у квартальному звіті ми дізнаємося, скільки смартфонів продали обидві компанії, і після цього можна зробити певні висновки.

Нагадаємо, що колишній співробітник Valve розповів усе, що думає про Steam. Наприклад, найбільша ігрова бібліотека в світі знищує комп'ютерний геймінг. Корпорація бере 30% прибутку з продажів ігор, який просто виставляє у себе на електронних прилавках. Безсумнівно, це вплинуло і на ціни на ігри, так що навіть якщо ви самі не в захваті. У випадку, якщо компанія не знизити відсоток відкату - конкуренти швидко затьмарять популярний сервіс, від якого не залишиться й сліду.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що компанія Apple створила новий матеріал, який допоможе вберегти смартфон від розбитого екрана. По суті, це захисне скло нового покоління, яке набагато міцніше існуючих аналогів. Приміром, захисне скло часто розбивається, а плівка покривається подряпинами.

Знай.uа писав, що Huawei раптово подружилася з Apple. Повідомляється, що китайська компанія не планує співпрацювати з іншими конкурентами, але зробила виняток для Apple, і тепер може поставляти компоненти для смартфонів з підтримкою 5G-мережі.